Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Malování slovy 2022.

Zelená.
Malebně pletená.
Milující i vábivá.
Myslím na ní,
i když zima
a v duši rýma.

Bílá obarvila zem.
V kalendáři leden.
Odkrývá se v teple den.
Zas černá je obrazem.
Vleklá moc důrazem.

Člověk žije lem a lem.
Barvy mluví skrze ducha.
I v pramenu ticha.
Mnohdy píchá, brnká.

Života skvrnka.
Přemalujeme jí.
Ozvučíme jí.
I to je nadání.

Tajné doufání.
Mlha skončí přeci
a jednou budou krásné věci
našim uším přací.

V zájmu vibrací
nástroj hrací.
Autor mkinka, 06.01.2022
Přečteno 138x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Vědma, Amonasr, Sonador, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc líbí.

06.01.2022 16:46:23 | Vědma

Díky. Zlatá.

06.01.2022 18:37:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí