Maluji neznámo

Maluji neznámo

Anotace: Malování slovy 2022

Jsem malá holka.
V mé ruce pastelka.
Duše výstelka.
Slza jeden tah.
Otázka i práh.
Bolest i strach.
V koutku si jdu začmárat,
že mě nemá nikdo rád.

Tutlám si svůj sad.
Po letech výkres
beru do ruky.
Žije navzdory
věčné pomlky.

Miluji budoucnost
a žití skvost.
Tryská sonáta
v perutí barev klenutí.
Maluji obejmutí.

Láska k barvám zůstala mi.
Už neživím se pohádkami.
Růžový splín vlastně není.
I realita má své převlečení.

Vystřihuji kočky
do deníků.
Hledám svůj sen bez otazníků.

Náruč není prázdná.
Kočka vrní.
Srší slov zrní.
Slunce dá žní.

Láska barví
a život není mdlý.
Autor mkinka, 09.01.2022
Přečteno 112x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š., Iva Husárková, Psavec, kudlankaW, Friday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí