TŘI PÁRY MILENCŮ NA PETROVĚ

TŘI PÁRY MILENCŮ NA PETROVĚ

Anotace: ...

 

1.
je to tady moc krásný!
jo...
řekni že to tady je krásný!
jo, je...
taky si přeješ aby tahle chvíle neskončila?
co?
že jsem šťastná...
jo...


2.
a kámoš říká že
to dopijem, nejsme lamy
aha...
a já na to
no dobře, tak to rozlej
a za 20 minut jsme tu flašu vyžahli
tak to jo...
a kámoš že
ne aby to dopadlo jak na Silvestra
říkal jsem ti jak jsme se sundali na novej rok?
nevim... 
Miky dotáhl tullamorku a já na to...


3.
řekl
kurvo!
rozmáchl se
a vlepil jí facku
až jí chudince vyletěla nudle z nosu
dlouhá jako námořnické lano
zapálil si cígo


pak se na sebe
ten nepřítomný muž
a ta zakřiknutá dívka
podívali
a zamilovali se do sebe


ale jejich láska trvala
pouhých 6 vteřin
protože ten agresivní chlap
vytáhl bouchačku
a začal střílet

Autor Šimon Sáva, 15.01.2022
Přečteno 119x
Tipy 7
Poslední tipující: kudlankaW, maliska, mkinka, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No...tedy..to je Pražský Výběr..ty máš oko:D.

16.01.2022 09:53:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí