Ticho

Ticho

Anotace: Malování slovy 2022.

Miluji prach.
Bere strach.
Maluji hrách.
Nacházím se v písmenkách.
Mezi krystaly.
Pyramida nezná příděly.

Každý je roven.
Lapám po dechu.
Věřím tu a tu.
Jednou mě voda opláchne.
A s mořskou vodou přivine.
Jako peřina nevinná.
Idea procitne.
Znamení vesmíru
v milém křišťálu.

Jednou ke hvězdám půjdu.
Pro knihu bez svodů.
Dokážu to.
Ještě mohu.
Žiju a budu.

Mozaika periférie.
Šifra a reálie.
Portál žije.
Blankytně modrá
sní a melodii hraje.

Terapie hřeje.
I radost prosvěcuje.
Slunce v každém ,
jádro v prostém nasycuje.
Jen chtít a vše se děje.

Lidská moudrost bez přístroje.
Harmonie zachycuje.

Ticho vypravuje.
Kráčí a pracuje.
Sonáta rýsuje a maluje.
Tiší a bilancuje.
Něco mezi nebem a zemí je.
Autor mkinka, 17.01.2022
Přečteno 129x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Vědma, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, kudlankaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí