Přirozenost

Přirozenost

Anotace: Malování slovy 2022.

Nechte lidem přirozenost.
Hravost i radost.
Žalu chodí všude dost.
I z maličkostí je skvost.

Úroda od jádra.
Život je paráda.
Emoce ať žije
a ať se nedusí.
Nežijte pro to,
co se musí.

Jsme hráči svého já.
Jeviště otvírá.
Stěna rovná i šikmá.
Škálu rozhodnutí zaujímá.
Je ráno a dýcháme.

Ať v lásce žijeme
a vztahy nebortíme.
Kolikrát se znovu narodíme
a své já překonáme?

Každá vteřina smysl má.
Zázrak připomíná.
Víra jej zná.
Pohlaďme své já.
Ať v zoufalství neutíká.
A cit i vůle vyrovná.
Autor mkinka, 18.01.2022
Přečteno 126x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Vědma, Iva Husárková, Amonasr, zdenka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má hloubku Jituško, díky za ni, krásná...

20.01.2022 09:58:17 | Sonador

Ach, těší mě Tvá pochvala.

20.01.2022 10:50:50 | mkinka

nevzdalujme se … přirozenosti…sobě samým … ano …úsměv.Z

18.01.2022 19:48:31 | zdenka

Moc děkuji.

18.01.2022 20:00:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí