STAŘÍK S HOLEMI

STAŘÍK S HOLEMI

Anotace: ...

 

stařík s holemi

skládá kroky

hole se boří do silnice

levá noha 

se mu plní heliem 

z pravé vytéká 

pryskyřice 

 

ta začne tvrdnout

 

levá noha ztuhne

                          pravá začne stoupat 

tělo se začne 

trhat            v             půli 

z hrudního koše vyletí

                                   m  ů     r       y

                                    

modrá blúza

v tvářích důlky

dobrý člověk 

v rukou hůlky 

                     kamsi letí

tedy

jeho část

 

pravá půlka muže

                           stoupá 

          potkává 

rakety

                 planety

                              komety 

 

doma stejně nikdo nečeká 

žena už zemřela před lety 

Autor Šimon Sáva, 18.01.2022
Přečteno 93x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Friday, Psavec, maliska, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám rada tvoje texty..zvyknú ma pozdvihnúť. vďaka

18.01.2022 17:55:06 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí