Vana

Vana

Jak napuštěná vana ~ pěnou a blbostí

Tak hlava se v ní koupe sama

Kdo vanu tiše vypustí

 

Úslužnost dobroty ~ potřeba "zasraného" citu

Oloupat od kostí 

Pocit ~ jsem jen pro psinu.

 

Co sám si někdo nedá ~ fakt nemůže si vzít

Tak živote "kurva"

Proč  dals mi ten "posraný cit"?

 

Naivní "kretén" ~ snad aspoň pro zábavu

Jsem tam kde jiný 

By dávno ustřelil si hlavu.

 

Jenže ~ tou cestou půjdu dál

Sobě sám do "ksichtu" se smál

Kde jiní odešli ~ tam budu dál.

 

Tak až  i tam se budu smát

Pak na stébla trávy bude mi vítr hrát 

Slunce do tváře mě hřát

Pohledem svým ~ krásu kraje sát.

 

》●《

 

Autor Protos1182, 24.01.2022
Přečteno 110x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Fialový metal, Iva Husárková, Vědma, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdyby hlupák trval na své hlouposti, stal by se moudrým...;-)..ale je to jen legenda...

24.01.2022 15:34:17 | Marten

Zajímavé podání sebe sama, často lidé mají podobné pocity a asi máš v tom prvním řádku chybku .)

24.01.2022 12:16:40 | Constantine

Njn, chybka se vloudila...
A jinak díky

24.01.2022 12:25:45 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí