Andělé odjinud

Andělé odjinud

Anotace: Opět jsem napsala něco, pro něž tu není kategorie .... Tak se nezlobte, když svou tvorbu zařadím mezi básně... Láska shrabaná jako podzimní listí do veršů a dál.. V jarním opojení milý milou miloval...Už tu není...Život jí Kdosi vzal...(Je to o muži)

Dny rozpolcené jako niterní pocity
tajily svůj dech.
A málokdo Tě vlastně vnímal
tak nějak naplno.
Na chodníku ležela jakás-takás holka
zpitá do němoty.
A málokdo Tě tenkrát vnímal.
V sinavosti opuštěných dešťových kapek
- celý den lilo
Tam v samotě ležela jsi Ty.
Schoulená do klubíčka.
A ty lidi jdou i přes mrtvoly
- to mě nesmírně štve!

Nevnímaj
Neslyšej
Nemluvěj
Nechtěj...

...znát ty dny, když se směješ
a když roníš slzy - ono Tě to stejně brzo přejde

Nevnímaj
Neslyšej
Nemluvěj
Nechtěj...

... znát, jaká dokážeš být hvězda
a jak ve tmě záříš, Světluško.
Nevěděj, že občas přemejšlím,
jestli se mi to nezdá...
Ta Tvoje krása....
Že na tomto zatraceným světě
dýchá i někdo za druhý
Třeba Ty.
Pamatuješ? Dýchali jsme spolu.
Já pro Tebe a Ty pro mě.
Tenkrát jsme si slíbili,
že to bude napořád...

Že
Hvězdy budou svítit jen pro nás
Světy mimozemské se spojí v jednu duši
Slunce vžene své skryté touhy do teras
A já náhle pocítím, jak Ti srdce buší
Počkám, až zamrazíš čas...

Nevnímám
Neslyším
nemluvím
Nechci...

... se už jen tak dívat,
jak se klátím nad Tebou.

Nemluvím. Jen svědomí má plnou (hubu keců)*
o perfektním životě.

Nevnímám varhany. Hrají už jen Tobě.
Já jsem duchem nepřítomen.
(Ve svém skrytém světě vzpomínek)
Na funus nikdo z Tvých dobrých přátel
nepřišel.

Bože, už si jenom přeji,
abych aspoň teď neslyšel...

Tvůj hlas
Tvůj stín
Tvůj krok
Tvou vůni - pučet jako růže do symfonií
Tvůj smích - jemnou nostalgii
Tebe

Sbohem, Krásko

*(Hrubá slova urážejí Tvou nevinnost)
Autor Jasmin de Paris, 24.03.2005
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí