MOC ZELENÝCH ODSTÍNŮ ŠKODÍ

MOC ZELENÝCH ODSTÍNŮ ŠKODÍ

Anotace: ...

 

sundala si

limetkově zelenou mikinu

a její přírodní 

chundelaté podpaží 

vytvořilo na olivově zeleném triku

koláče o velikosti 

Gibraltaru 

které ovoněly 

celou místnost 

 

to bylo v poledne 

hned po tom jsme se opili

zeleným absinthem

a usnuli 

 

ráno jsem odešel

když ještě spala

 

nevyvětrala

 

takže se kapky

na zamlženém okně spojily

a vytvořily proudek vody

který se svezl po parapetu na zeď

a odhalil starou vrstvu

pistáciově zelené barvy

o níž jsem neměl

nejmenší tušení

 

takhle to ve vztahu chodí

moc zelených odstínů škodí

Autor Šimon Sáva, 28.01.2022
Přečteno 99x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Sonador, šerý, maliska, mkinka, Aaliyan
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...originální pohled...;-)ale já zelenou tak rád...

28.01.2022 14:57:27 | Marten

ta je výborná*

28.01.2022 13:19:35 | Sonador

Poezie opravdu neotřelém pohledu. Kdo by si všiml?
Rád jsem si pobral*

28.01.2022 12:21:22 | šerý

Tip hlavně za poslední dva verše. ;-)

28.01.2022 09:46:24 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí