* * * 86)

* * * 86)

Do mluvy hrobů,
rakví slov
svou vzájemnou zájmenost ukrýváme.
Zatuchlina staroslvěnské liturgie
otrhává nám křidélka na ulicích
a brání chvění,
jež harmonicky přechází
z nás do nás
a zpět
až k úplnému útlumu,
kterým přepočítívíme
svůj majetek.

              4.5.1987

Autor Jan Kacíř, 29.01.2022
Přečteno 138x
Tipy 4
Poslední tipující: Vianney, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí