Anděl, ďábel, gentleman a jeden velký chaos

Anděl, ďábel, gentleman a jeden velký chaos

Anotace: V břiše motýlci a v srdci nůž, z rány pak kape třpytivá rouge...

Pojď sem ke mně, člověče,
Aspoň na chvilku milou,
Dřív, než mi kokain proteče
I tou nejmenší žílou.

Anděl i ďábel,
Avšak gentleman především,
Očima černýma jak kafe uhranuls mou mysl,
(Kéž bys mě sváděl...)
Svým chováním okouzlil, dává to smysl?
(Kéž v jeho rukou nezhřeším.)

Každé pohledů spojení
Mě rozkládá jak hlavolam,
Stejně si nejsme souzení,
Je to pouhý optický klam.

Zabili, zabili, chlapa z Koločavy,
Jsi jak droga, navozuješ mi krásné stavy,
Avšak záhy přichází ten divný pocit
Provinění, jak po zakázaném ovoci,
Mezi námi není prostor na jemnocit,
A tak se propadám do té smutné bezmoci.





(O své ex zmiňuješ se na konci dne,
Chci, abys nepoznal, jak to ve mně pne,
Po obětí mám chuť ti pošeptat: ,,Polib mě, prosím''
Ale to bychom oba zhynuli mávnutím kosy.)
Autor Amiradi, 31.01.2022
Přečteno 124x
Tipy 17
Poslední tipující: Koala, šerý, Discipulos, Fialový metal, Rozmarýna, J's .., Fractura cordis aperta, Vivien, Roser, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký. A z nám to z obou stran...

02.02.2022 10:34:00 | Koala

*to je skvělé :)ať žijí zamilovaní

01.02.2022 12:21:22 | J's ..

Pěkný megamix poezie. Černé oči uhranou k hodně věcem, dávej pozor .)

01.02.2022 10:24:31 | Constantine

Děkuji, pokusím se ;)

02.02.2022 22:46:33 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí