Proč bychom neměli.....

Proč bychom neměli.....

Anotace: (aneb vzkaz těm nahoře, i dole)

Proč bychom neměli
krizi na Ukrajině
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli
bolesti zad
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli
výchovu dětí
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli
čištění zubů
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli
práci lékařů
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli
násilí na ženách/dětech/mužích
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli
globální změnu
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli
péči o naše čtyřnohé mazlíčky
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli rakovinu prostaty/prsů
v žádném případě podceňovat?
 
Proč bychom neměli
péči o zahradu v žádném případě podceňovat?
Proč bychom neměli
péči o koupelnu a WC
v žádném případě podceňovat?
Proč bychom neměli
znalost estonské lesbické poezie
v žádném případě podceňovat?
Proč bychom neměli výběr sýrů
v žádném případě podceňovat?
 
 
....ta se na nás valí
ze všech stran...
radši milé elity řekněte,
co tedy můžeme podcenit , a bychom to stihli,
 
..den má jen 24 hodin.
 
Autor Medved23, 01.02.2022
Přečteno 135x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, P.Balam, Koala, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

swag! :D

04.02.2022 13:13:16 | Medved23

Trefný, dobrý, palec nahoru. Jo a jdu se pídit po estonské lesbické v poezii...

02.02.2022 13:21:29 | Koala

...přeceňuješ elity, když čekáš rozumnou odpověď...;-)se staraj jen svoje...

01.02.2022 15:10:41 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí