Proměna či změna?

Proměna či změna?

Jak blázen si připadat,  poznat štěstí však. 

Nebo jak vážný hlupák na židli usedat?

Bláznem tak být, užít si štěstí své

prožívat krásu každého dne.

 

Rozhodnutí, za něž nikdo nevidíme

pro sebe, co mnozí tiše sníme

tak sebe sama pochopíme 

Na vše v sobě sílu máme. 

 

Otevřít zrak uvnitř sebe

v nitru krásné čisté nebe

Že realita občas zebe?

Uvědomíme si sebe.

 

Vnitřní mír

Možnosti a touhy

Život krátký,  přesto dlouhý 

Touhu dávat,  nejen brát...

 

~☆~

Autor Protos1182, 11.02.2022
Přečteno 157x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Květka Š., Fil, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to taková záhada - čímvíc dáš, tímvíc máš;):)*

12.02.2022 06:31:43 | Sonador

Pěkné dobře se četlo

11.02.2022 10:36:26 | Fil

Krásně nadějné a plné síly.

11.02.2022 09:05:37 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí