Osten

Osten

Osten žárlivosti

Ó ano, co jiným láme kosti.

Kutá tam uvnitř 

Nezlomí mi kosti.

 

Bolest, ta dobrá stará známá

jó je tu stále, dávno není pana

Stále v patách 

Bolu se umím se od dětství smát.

 

Však v koutku duše slzy 

tu bolest to neomrzí

Už začínám jí milovat

Co bolí říká,  zas můžeš něco dát.

 

Žiješ 

Proto můžeš milovat

Třeba málo

však stále můžeš dát

 

Než hlína poskytne svůj háv

Ze sebe vše můžeš nějak dát 

Lásku druhým dát

Obraz svůj si v sobě malovat.

 

Být.

 

Autor Protos1182, 14.02.2022
Přečteno 133x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Marten, šerý, mkinka, Sonador, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný závěr a hodně citlivé dílko. Smekám.

14.02.2022 12:32:12 | mkinka

Děkuji •

14.02.2022 12:53:09 | Protos1182

Krásná a pravdivá báseň

14.02.2022 08:39:26 | Marry31

Děkuji

14.02.2022 12:52:39 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí