Nevim avšak vím

Nevim avšak vím

Připustit si, věci některé 

to jiní nevstali by z postele.

 

Jak vrba vrbu podpírá

hráz rybníka se drolívá.

Obě pijí stejnou vodu

koruny větví spletené. 

 

Jedna tak druhou tiše drží 

spletené větve zelené

 

Vítr fouká,  držím Tebe

Zem se drolí, zas Ty mne.

Kořeny prorostlé hrází 

v čekání soudného dne.

 

Stoji mlčky,  a přeci mluví

koreny, listy, jen né slovy

Jsou, a třeba se i bojí 

Ve zkoušce času rány svoje zhojí.

 

Na hrázi rybníka 

kam jiní se i bojí. 

 

~☆~

 

 

Autor Protos1182, 15.02.2022
Přečteno 96x
Tipy 13
Poslední tipující: Lioness, šerý, mkinka, Marten, Psavec, Fialový metal, Dreamy, Sonador, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

17.02.2022 09:22:07 | Lioness

Děkuji moc Lio*

17.02.2022 09:30:26 | Protos1182

Originální
a lupení zelený ...
Na hrázi čehokoliv !
Uklidní mé ambice ...
Nejvíce však TA či TEN ...
Který se s námi i podělí !

15.02.2022 07:16:50 | Fialový metal

Příjemně jsem si poseděla na hrázi v jejím stínu. Děkuji.:)

15.02.2022 06:31:15 | Dreamy

Nemáš zač:0)

15.02.2022 06:40:22 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí