Vítr

Vítr

Anotace: Malování slovy 2022

Mám strach.
V očích prach.

Vítr občas v nás.
I příroda
volá skrz hráz.

Houkačky.
Teplo.
Žádný mráz.

Možná chtěla bych letět
a něco si přát.

Vítr hvízdá
a dovádí.

Není zlý.
Jen hledá nás.

Odcizeni přírodě.
Čekáme, co bude.

Spadané stromy.
Bolestí mluví.

Mám strach
a srdcem na poplach.

V sobě tlak.
Dívám se kolem.
Neumím se smát.

A už lechtá sluníčko.
I v nepřízni - krásné raníčko.
Autor mkinka, 17.02.2022
Přečteno 90x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Psavec, Gargak, Fialový metal, Sonador, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a tady tedy jenom fůůůů... ;)*

17.02.2022 11:20:56 | Sonador

Ano.

17.02.2022 11:34:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí