Veselé velikonoce

Veselé velikonoce

Anotace: přeji

Mobil třímá pravice,
rozesílám zdravice.
Jednu vám též posílám
svátky jara přišly k nám.

Hody hody doprovody
zima už to vzdala
hody hody doprovody
jsme pod vládou JARA.
Autor takova, 24.03.2005
Přečteno 1311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí