Muž a pes

Muž a pes

Zestárli jsme spolu, kamaráde
a taky spolu odejdeme,
čas nám chladně roky krade
a zastavit ho nemůžeme.
Jen prožít všechen čas,
co nám ještě zbývá,
spolu zas a zas,
jak smečka vlků chtivá.
Až nám z očí jednou
zmizí naše světy,
snad si u mohyly sednou,
ti, co přinesou nám květy.
Autor Kan, 18.02.2022
Přečteno 78x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Kaprikorn, Sonador, Marten, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji vám.

01.04.2022 21:28:41 | Kan

To se moc líbí.

18.02.2022 11:09:58 | mkinka

Nerozlučné přátelství ...
ST
Ať se daří.

18.02.2022 10:22:45 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí