Budem

Budem

Anotace: se tlouci

Budem se tlouci po hlavách
jak nejlépe to půjde
kálet po hlavách-nehlavách
pálí nás oči rudé

ať se melem, směle, zlom vaz
každýmu, co líp tráví
po vakcinách, hle, kolomaz
další lij, prost, na zdraví!

budem se mlátit, prát a bít
nenech diváky čekat
smrt si již sáhla pod habit
nechtěj tu kost polekat

dokud každý pln sil a zdráv
říká co chce, prach víří
letos ve velkém vraťme v dav
- déjà vu netopýří!
Autor Petbab, 18.02.2022
Přečteno 124x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, J's .., Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí