Nemůžu Tě najít...

Nemůžu Tě najít...

Anotace: a tak stále hledám...

Chtěla bych mít někoho,kdo by mě měl rád,
kdo by při mě vždy chtěl stát
a lásku svou mi mohl dát.

Chtěla bych někoho,kdo za mnou přijde,
když ho budu potřebovat.
Kdo mě bude držet za ruku,až před námi slunko vyjde.
Někoho,vedle koho budu chtít napořád zůstat.

Chtěla bych někoho,kdo by mě rád objímal.
Někoho,kdo by se mnou ani ubíhající čas nevnímal.
Chtěla bych najít někoho,s kým bych se mohla koukat
na měsíc a na hvězdy,na noční oblohu.
Nevím,jestli Tě najdu,ale zatím jsem Tě asi nepotkala
a tak s Tebou krásné věci prožívat nemohu.
Autor Gagulii, 24.03.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí