Zlo III.

Zlo III.

Černé mraky oblohu přikryly,
za bleskem stíhá blesk
a ohnivý déšť k zemi padá.
Padlým andělům oči svítily,
v těch očích stesk – neuvadá.
Za těmi blesky, hromové burácení,
co rozbouří moře,
co mohutné skály drtí.
To, co se blíží, nic jiného není,
než děsivá předzvěst smrti.
Země se trhá, hory se boří
a blesky stále bijí - trestají zemi.
A padlým andělům oči hoří,
nejvíce mezi běsy všemi.
Na vše kolem, sneslo se šero a prach,
jen občas zahlédneš nesmělý plamen.
Duše - černý v očích měly strach,
a na hrudi úzkostný kámen.
Vichřice krajem žene se,
jak divocí, hladoví psi.
Co zlého, ještě, přinese;
trojice jezdců z Apokalypsy ?

Z dáli je slyším. Už jedou - žel,
veličenstva :
Rytíř, Smrt a Ďábel.
Autor Kan, 26.02.2022
Přečteno 102x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také myslím na to, co se to děje a vidím oči slz a plné beznaděje.

26.02.2022 10:56:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí