Skutečnosti odchází,vzpomínky zůstanou...a Ty v mých myšlenkách navždy

Skutečnosti odchází,vzpomínky zůstanou...a Ty v mých myšlenkách navždy

Anotace: vzpomínky nám nikdo nemůže vzít..ani čas,ani já ani Ty..

Kdo otevírá moje vzpomínky,
je tím největším trnem
v mém srdci.
Kdo kráčí po mých snech,
tiše našlapovat musí.

To Ty jsi to světlo,
které mě s každým ránem zraňuje.
Odcházíš s mým snem
a doufáš,že se nebudu bát,
prožít další den.

Ta bolest je semnou
z lásky a citu,
když hladíš mě
už jen ze soucitu.

Teď bez Tebe
v ní musím zůstat stát,
protože je jen jeden způsob,
jak milovat.
Autor Irsten, 24.03.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí