Schází mi....

Schází mi....

Anotace: ...tvoje všechno.

Scházejí mi vlasy, jež splynuly s řekou
Scházejí mi oči, jež duši mou vlekou
Schází mi noc, jež vzala tmě snění
Schází mi ticho, jež zabilo duše hřmění
Schází mi chvíle, jež zlomila strach
Schází mi dotek Tvůj, jenž spálil mě v prach
Schází mi dech, jenž započal všechno
Schází mi poprvé, jež poznání svléklo
Schází mi měsíc, jenž zešílel málem
Schází mi čas, jenž odešel s ránem
Scházejí mi slova, jež rozbřesk si vzal
Schází mi slib, jenž peklu mě dal
Scházíš mi Ty..
Autor Irsten, 24.03.2005
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí