Ak

Ak

Anotace: if

Ak sa nespamätáte
tristo hrmených
tak sa nedorátate
beľm odkrvených

veďže už netárajte
stačilo drístov
s mýtmi sa nepárajte
hrmených tristo

naivných väčšín jesto
navyše plánu
pre každú v pekle miesto
majú, nech planú

plameňom jurodivým
nakúpia hodne
rad pred zrkadlom krivým
vystoja zhodne
Autor Petbab, 08.03.2022
Přečteno 131x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí