Březen

Březen

Stráně zůstaly jako horská dráha

zahaleny otázkou

zbytky březnového sněhu

jež dávno ztratil svoji barvu

špinavá voda stékající dolů do bystřin

ve kterých si myješ ruce

 

znovu se neomlouvej

prosím

vždyť víš

budoucnost přijde

Autor HógniDamm, 09.03.2022
Přečteno 146x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, šerý, maliska, Fil, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí