Okamžik.

Okamžik.

Čím déle písek plyne
v přesýpacích hodinách
tím rychleji běží čas.
Nikdy nebylo to jiné,
jakoby čas křídly mách
a vytratil se v nás.

Čas jen dopředu se dívá,
co nezapíše, to jistě zmizí,
ztratí se v zapomnění.
Jako pták, když píseň zpívá
lásce tajné, lásce cizí,
ráno v rozednění.
Autor Kan, 10.03.2022
Přečteno 114x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, šerý, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

11.03.2022 09:46:38 | Kan

Moc líbí.

10.03.2022 10:24:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí