* * * 113)

* * * 113)

Všechno co máme
Vše o čem se rozhoduje mezi námi
Ale pozor na slovíčka
Ta se dají také vypít
Holky a mramor
Našich pevných vůlí
Byl to krásný den
Jako znásilnění plamenem

Vše co máme
Každá ta chvíle poctivosti
Pár facek
Pár facek opilému
Krevní tučnice
Už se tu vaří
S gulášem smysl pro revoluci

Vše v čem rozhoduje se mezi námi
Pro nic za nic

               16.10.1987

Autor Jan Kacíř, 14.03.2022
Přečteno 134x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, šerý, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí