* * * 114)

* * * 114)

Když jste se brali.
Když vás tak nelítostně
navzájem sobě předhazovali.
Hrály varhany
tiše a důstojně,
neboť jste byli plaší
jako zvěř v horách.
Tolik vás obelhali.

Slunce už zapadá.

          16.10.1987

Autor Jan Kacíř, 15.03.2022
Přečteno 141x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Marten, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí