Vysvětlení

Vysvětlení

 

Podívej se, řekla, hele, je to jen chvilkové,

poblouznění, to není žádná láska,

mí kamarádi jsou taky gayové,

tak bacha, ať mezi námi nic nezapraská.

 

Je to jen pouhá fyzická přitažlivost,

tak dávám ti to přece jasně najevo,

pojď ke mně, sám přece cítíš tu chtivost,

vždyť nemusíš mi nic platit na dřevo.

 

Nikdy jsem tohle pravda nezažil,

a myslím, že už ani nikdy nezažiju,

ani snad drogách, a roky jsem smažil,

nevěřil bych, že tohle přirovnání, někdy použiju.

 

Autor DH22, 16.03.2022
Přečteno 120x
Tipy 10
Poslední tipující: blues, Emily Říhová, Psavec, Marten, šerý, Lexi, paradoxy, Špáďa, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přitažlivost je... zemská*

16.03.2022 12:33:09 | šerý

Omlouvám se, ale komentáři nerozumím. Nicméně, děkuji za přečtení.

19.03.2022 19:43:35 | DH22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí