Ráno v obchoďáku

Ráno v obchoďáku

Včera jsem byl

po dlouhé době

v obchoďáku

a nemám z toho

nejlepší pocit

 

Lidí tam moc nebylo

převážně důchodci

všichni stáli u regálů

opírali se o ně

a spali

 

Potkal jsem dívku

nic jsem neřekl

nic neřekla

byla to plichta

pak jsme se rozešli

 

Přišel jsem k pultu

za ním u stěny

na hromadě palet

seděli dva prodavači

a spali

 

Najednou nějaký rachot

uličkou projel vozík

nikdo za ním

začal jsem pociťovat únavu

otočil jsem se

a byla pryč

 

Tak si říkám

jestli jsem nezaspal

svou dobu

?

Autor Pavka Stanislav, 18.03.2022
Přečteno 105x
Tipy 6
Poslední tipující: DH22, Fialový metal, mkinka, Friday, rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobré. :-)

18.03.2022 20:44:54 | Friday

(-: je i není :-(

18.03.2022 21:23:24 | Pavka Stanislav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí