Stávky

Stávky

Anotace: stávky

Eurázie, Nový Svět, pot, krev ždímá z čela
adrenalinu z displejů naletěla

svobodu pro oligarchy! "lůzo" šedá
není to tak? logika šeď neuzvedá

výspy mládí - IT, AI, virtuální
ztrácí kontakt s realitou vizuální

přízračné houby růst razem smír předhání
volba lítá v cárech, rvou ji psi prolhaní

nebude vítěze, marná "sláva", lidi
válce s mloky, týž mlok, konce nedovidí

probuďte se, teď, nebude "někdy jindy"
nejsme lidé nulté, první, druhé třídy

všichni -isté, proboha již probuďte se
holubice míru ptačí chřipku snese

nechcem ad absurdum navyšovat stávky
těm ať panikaří ramenní vycpávky
Autor Petbab, 19.03.2022
Přečteno 145x
Tipy 7
Poslední tipující: janewe, Amonasr, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí