Zahrada

Zahrada

Oblačné zahrady kapiček vody

barvy ty duhové v nich se pak rodí.

 

Cestují po horách, trávě i stromech

barvy ty duhové tají se dech.

 

Do duše vpustit barvy ty krásné 

Nádhery světa,  myšlenek proud.

 

V duhových barvách duše ať vzkvéta

na křídlech snů,  zahradou plout.

 

Vznášet se v oblacích,  nohy s zemí spjaté. 

Koupat se v barvách duhy, veselý vnímat smích. 

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 19.03.2022
Přečteno 104x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Jarunka, Fialový metal, Sonador, Vivien, CORONATION, šerý, Psavec, mkinka, Kan, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi ráda jsem se prošla Tvou zahradou.
Krásná báseň.

20.03.2022 22:00:58 | Jarunka

Děkuji za zastavení Jarunko :)

20.03.2022 22:04:50 | Protos1182

Někdy to nejlepší ...
V krůpějích drobných se skrývá.
A dnes se koupu u vodopádu (SLOV) !

20.03.2022 12:10:51 | Fialový metal

Hezké.

19.03.2022 11:07:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí