Promiň, ale jsem Blíženec

Promiň, ale jsem Blíženec

Anotace: .

.


playboy nomád
s každou ženou jiné hry
ziskové/neziskové
(nebo když padne šestka tak čistá upřímná láska)

občas je to mimo moji kontrolu (lepší!)
osud jako vlídný generátor herní náhody

sebrala mě v takovym zapadáku
na dvoře ostříkala hadicí
doma pak omyla vlažnou vodou a sprchovým gelem

sehnala mi čistou košili s límečkem
a posadila mezi ožralé lidi
abych mohl obdivovat její hru na baskytaru v country kapele

Láska?

přinesla mi snídani do postele a jsem pokousaný na těch správných místech
navíc už jsem měl neskutečně silnou potřebu bejt na někoho hodnej
slovem
dotykem
drobnými pozornostmi
morální podporou v obejmutí (vnímám tě/ ty to dokážeš)
úsměvy

takže ano
toto je čistá upřímná láska



padla šestka


.
Autor CORONATION, 19.03.2022
Přečteno 166x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, kudlankaW, Fialový metal, Lexi, jitoush, Sonador, Vivien, DH22, Kan, zdenka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po kostkách ... Kuličky v písku.
Upřímná ... hra blížence.
Se štírem ?
Krásné.

20.03.2022 12:04:13 | Fialový metal

... parádní ...

20.03.2022 08:14:59 | Lexi

....To se mi líbí....Ji.

20.03.2022 07:52:12 | jitoush

...pěkný vyjádření...kostky jsou vrženy...hra ale neskončila...;-)promiň, ale jsem šílenec..

19.03.2022 14:45:44 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí