*-*Slunce den probudí

*-*Slunce den probudí

Anotace: *****TULIPÁN*****

-----------------------

~~~~~~~~~
Slunce den probudí
otevře každý květ
vzbudí včelu,motýla
ti můžou odletět.
V jednom květu
spal smutek
radost ve zvonku spí
smutek se ztratit nechce
radost se ptá. To smí?
A pak mu zazvoní.
...cink...cink...

Smutek se drží
zuby nehty
já o něm dobře vím
asi ten černý smutek
úsměvem ošálím.
Brzy už černý není
úsměv ho vybarvil
smutek si našel
tulipány
a tam se usadil.
On asi nevěděl
že i květ tulipánu
večer chce taky spát
jak slunce zapadne
začne se zavírat.

A já už ani nevím
jaký ten smutek byl
s radostí přišel úsměv
smutek se zašklebil
já smutek tiše prosím
aby se nevrátil
ze zavřeného tulipánu
se klidně vytratil.

,,,,,,.....................
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 19.03.2022
Přečteno 110x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, DH22, Sonador, Kan, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško. Ty jsi srdíčko.

19.03.2022 15:18:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí