na dosah

na dosah

máme špatné zprávy

sem s tím

ode dneška nebudete moci vykonávat fyzickou práci

a ty špatné?

žádnou fyzickou práci

no, mohlo být hůř

pokud by se stav výrazně zhoršil, přijdete o pravou ruku

to už je horší

 

jak se cítíš?

stejně

jako kdykoli předtím

volný

je mi to tak strašně, víš … život je

to nemusí

já si nestěžuju

kdysi jsem v to tajně doufal

 

co bys chtěl ještě udělat?

jít si zaběhat

sníst nějakou rybu a hranolky, vypít kafé

pak odjet na chatu někam do lesů

dočíst sebrané spisy od Howarda Phillipse

možná něco od Fukse

třeba to s tou kuchařkou

a užít si pozdní vstávání

 

jak se cítíš?

je to hnus

zvedá se mi z toho kotel

já tu chtěl jen v klidu posedět

tvá první mrtvola?

včetně těch, co jsem sám zabil, ano

nahlásíme to?

ne, zaházej ho listím

Autor Pavka Stanislav, 19.03.2022
Přečteno 115x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí