Pohladilo mě slunce

Pohladilo mě slunce

Anotace: Malování slovy 2022

Pohladilo mě v lásce.
Dala jsem ho do obrazce.
Byla jsem kdysi v galerii
v Kutné Hoře.
Myšlenky dolují a žijí.

Krásná procházka
i milý čas.
Byla tam vernisáž.
Obraz z tkanin.
Pln krás.
Rok nevím.

Byla se mnou dcera.
Ta díla také obdivovala.
Čas utekl i vír.
Vzpomínky tlučou o papír.

Maluji slunce vnitřní krásy.
Slova přací i emblém hrací.
Ve víru ptačích melodramů
já kus síly kradu.

Z obrazu snů a lásky početí.
Slunce duší posvětí.
A milé rákosí dá štěbetání kachen,
svět nebude zmaten.
Jednou bude tkán
z nejkrásnějších vřeten.

Vzpomínky jsou krásné,
když mají něžný pramen.
A žijí vůní rozmarýnů.

Jsem zase holčička
a nevím, kterou panenku si vezmu.
Mám obrázek slunce a žasnu.
Kreslím a nejsem v prázdnu.
Autor mkinka, 22.03.2022
Přečteno 94x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Amonasr, Vivien, Protos1182
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Komplimenty mi nejdou. Dobré je to. :-))

22.03.2022 10:31:05 | Kan

Děkuji moc.

22.03.2022 10:34:40 | mkinka

Hezké:0)

22.03.2022 08:04:44 | Protos1182

Moc děkuji. Mám radost a děkuji za Tvou milou podporu.

22.03.2022 08:20:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí