Přišel čas svařeného vína II.

Přišel čas svařeného vína II.

Přišel čas svařeného vína.
Budím se za tmy
neklidný jak maturitní komise.
Přítel déšť mi šeptá,
že jsme vůbec nebyli naivní
ve světě, jenž slepuje
ptačí pera voskem.

Nastala éra zatažených tváří
nedostupných
i v křiklavých barvách větru.

Život je okružní jízda po kolejích

                    19.11.1987

Autor Jan Kacíř, 22.03.2022
Přečteno 131x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejvis, mkinka, šerý, Psavec, Sonador, Marten, Kan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je okružní jízda a zvláště po svařáku .)

22.03.2022 16:50:18 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí