Křídla

Křídla

V poryvech větru lehce se vznášet, 

přehlédnout zemi, zelenou, svěží.

Vystoupat výš,  než vrcholky věží 

tajemnou bázeň pak v očích mít.

 

 

 

Nádhera kraje, zelenou barvou hraje 

slunce pak vylévá do kraje zář. 

Prostor ten bez kraje kolem se vine

Do krásy okolí všechno pak splyne.

 

Pocit volnosti v duši 

Ta v radosti bázeň ukrytá.

Nádhera v srdci

Kam radost zavítá.

 

~☆~

Autor Protos1182, 22.03.2022
Přečteno 108x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Jarunka, Sonador, šerý, Bufik, Psavec, paradoxy, Marten, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásné umět létat a vychutnat si tu krásu a volnost.
Pěkná báseň.

23.03.2022 19:35:23 | Jarunka

To se mi moc líbí.

22.03.2022 14:34:33 | mkinka

:0)

22.03.2022 14:50:39 | Protos1182

Děkuji za smajlíčka.

22.03.2022 18:14:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí