Opilé sny

Opilé sny

 

Někdy se probouzím z opilého spánku,
abych tělo své ledovou vodou prolil,
mám rád ty sny s vůní letních vánků,
kde Tebe za lásku svou jsem si zvolil.

Nechce se vzbudit, nechce se vstát,
z opilých spánků plných citu,
chodívám domů a chci jen spát,
hledat Tě ve snu, zdali jsi tu.

Autor DH22, 23.03.2022
Přečteno 119x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Fil, mkinka, Psavec, Lexi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bloudit ve snech v opojení,
najít tu, co sny tvé plní...

24.03.2022 21:22:23 | Emily Říhová

Dobře napsáno, se vším, co k tomu patří.

23.03.2022 09:58:53 | Kan

Děkuji.

24.03.2022 06:04:58 | DH22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí