Navrátilci

Navrátilci

Anotace: Malování slovy 2022

Nebreč holka,
nebreč kluku.
Navrátilci jsou v letu.
Píší a hledí z květu.
Střemhlav jako ptáci
věří nadějím,
co se potácí.

Zem je čistá a má mýdlo.
Hřeje, sálá. Citu vřídlo.
Láska je světlo
mezi tmou.

Hora je i nížinou.
Zpívá zemí živou.
Věřme je v tom síla.
To jediné nám zbývá.
Árie krásná.
Bohulibá.
Autor mkinka, 23.03.2022
Přečteno 116x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Psavec, Dejvis, šerý, Kan, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hraje srdcem ,tak tas!)*

23.03.2022 12:46:13 | Dejvis

Moc děkuji.

23.03.2022 13:01:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí