C O A T A K

C O A T A K

 

Co jiným se divné může zdát
to pro druhé má smysl, řád.
Co jedni nechápou
to jiné šťastnými pak dělá.

 

Jsem možná jak bláznivá střela,
co zapomenuta v čase jiném.
Však nejsem žádný idol,
ani snad nejsem bohém.

 

V myšlenkách se vznáším
v podivných barvách vedený svět 

Ze nemusím mít vše super

Casu dost, to nemusí být hned

 

Nu dobrá, a přeci toužím

poznat něco,  o čem vím jen já.

Ne, pro To nejsou slova,

Ani den, či dva

 

~☆~

 

A může začít chaos

A pak se zrodí řád. 

To proto jen

že nebojím se dát.

 

~

 

Autor Protos1182, 24.03.2022
Přečteno 94x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, Sonador, šerý, Marten, Psavec, Lexi, Kan, Fialový metal, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ten kdo umí dát,
štěstí i druhým přát,
ten smí najít života správný řád...
Krásný večer, Míro

27.03.2022 23:05:40 | Emily Říhová

A Tobě krásný den,
Vím, život není jen krásný sen.
I stinné stránky má každý den,
ale ať slunce Ti svítí jen

:0)

28.03.2022 04:56:18 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí