Medvědí krev

Medvědí krev

 

Vypil jsem litry medvědí krve,
a pořád zůstal jsem člověkem,
překonával jsem své chyby prvé,
a stejně setkal se s nevděkem.

Však mi to patří, za mou slabost,
že neuměl jsem praštit do stolu,
že neřekl jsem, kurva a dost,
a neseřezal ji na holou…

Teď, teď už je pozdě hledat chyby,
když odešla a už se nevrátí,
teď, teď už je pozdě na mé kdyby,
tak se s tím smířím, vždyť na cti, netratím.

 

Autor DH22, 24.03.2022
Přečteno 82x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Lexi, Fialový metal, Dejvis, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to potíž...právě že tratíš...;-)sebeúctu...

24.03.2022 15:47:49 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí