Pocitové ráno

Pocitové ráno

Anotace: Malování slovy 2022

Srdce káže.
Nota běží.
Kočka věří.
Utíká do dveří.

Láska není pápěří.
Najde smysl a ví.
Půjdu na nástupiště
a budu přemýšlet,
jakým směrem
se báseň vydá příště.

Občas člověk
má v sobě pokopané hřiště.
Zastaví se na tom a tom místě.
Pak z dálky vidí světlo v tunelu
a je jasné jako cesta do přístavu.

Bezpečí v moři klamů a nesmyslů.
Hlava se směje, protože žije
a tělo jde do orgasmu.
Bez nesmyslů.
Bez cenzury.

Kéž žijeme všemu navzdory.
A hladíme vysněné obzory.
A taháme za správné prapory.
Věříme si a jsme plni pokory.
Autor mkinka, 25.03.2022
Přečteno 95x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Kan, Fialový metal, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak, bez nesmyslů... moc pěkné*

25.03.2022 10:12:08 | Sonador

Děkuji. Jsi hodná.

25.03.2022 10:14:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí