Jarmark v Českém Brodě

Jarmark v Českém Brodě

Anotace: Malování slovy 2022

Den plný dětí.
Smích radost
v srdci letí.
Jas se protíná.

Slunce dá.
Radnice příjemná.
Strom na náměstí
i ten teplo zná.

Přátelské klima
a naladěná vlna.
Usínám únavou
i dobrou pohodou.

Duši nemám bolavou.
Děti jsou pohádkou.
Miluji jejich úsměvy
i puzzle s nimi.

Den utekl jako voda.
Vypráví blízká Šembera.
Ta da i tra da.
Děti mám ráda.
S nimi paráda.
Autor mkinka, 26.03.2022
Přečteno 83x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, šerý, Psavec, Caramel, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děti, jak ozdravovna dospělosti. Jen si pobrat... a nikdy dosti. Jsi tak daleká a vidím tě, tak z blízka.

26.03.2022 23:06:28 | šerý

Moc děkuji za krásná slova počata z milého přátelství nekonečna.

26.03.2022 23:32:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí