Obraz

Obraz

Anotace: Malování slovy 2022

Miluji krásno,
kde ožívá fantazie.
Každý, co chce
si představuje.
Hemžení barev v kreaci.
Dávají duši revoluci.
Líbám malíři Tvé ruce,
srdce v jasu tluče.

Do odstínů mluví emoce.
A to co rádo chce.
Stojím u něj každý den
a beze slova věřím
v krásný sen.

Objetí nekonečna.
Vůle zázračná.
Terapie uměním.
Duši živím.
Smím a zřím.

Pro lásku k barvám
zrodil se rým.
Pro květ zpívá zář.
Slunce je pomocník
a prostředník všech krás.
Radost živí nás.
Autor mkinka, 28.03.2022
Přečteno 101x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, paradoxy, Kan, Psavec, Caramel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.

28.03.2022 19:01:49 | paradoxy

Děkuji, milá kamarádko.

28.03.2022 19:56:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí