Tak krásný první týden v roce

Tak krásný první týden v roce

 

Tak krásný první týden v roce jsem už dlouho nezažil,

když ruku v ruce své psy jsme spolu, denně venčili…

Kdybych jen tušil, jakou trapnost mi zase osud nastražil,

mé city k ní by se jistě rychle, v tom týdnu zmenšily.

 

Na dětské houpačce jsme se i v dešti lednovém pohoupali,

a na lanovce pro děti, jak jsme se tenkrát spolu nasmáli,

pak v hospůdku vytopenou sedli jsme, mrazem promodralí,

abychom zadky studené ze skluzavky, pěkně prohřáli.

 

Cestou domů zas ruku v ruce, vyšli jsme něžně po boku,

a mnoho zastávek my v objetí jsme tehdy spolu měli,

já touhu k ní tak strašně cítil, přiznávám hlavně v rozkroku,

a radoval se, že potkali se snad, lidé dva dospělí.

 

Opilí lehli jsme do postele u mne, v mém malém bytě,

a snad Vám všem, je jasné jaké byly naše, společné záměry,

nikdo z nás v opilosti nechoval se té noci odtažitě,

jen ráno po probuzení chtěla po mě, hnedka mé krevní odběry.

Autor DH22, 31.03.2022
Přečteno 113x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, paradoxy, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí