Noty

Noty

Vlnky vlasů jak noty linek,

jemné jsou, plné kudrlinek.

Rovné jak koňská hříva,

neříkej,  někdo se dívá?

 

Oko, svět a pohled.

Získat na věci jiný nadhled.

Být nejlepší ve své hudbě 

jak parazit nebýt v cizí skladbě. 

 

Být svůj

své tóny hrát

Škatulky not jiných 

Emoce, jim dovolit se smát .

 

Znělý smích hlouposti své 

tomu čekání na druhé.

Ti nikdy se neozvou

Jen písmena,  noty ruku pomocnou.

Čas stromů.

Autor Protos1182, 01.04.2022
Přečteno 106x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Friday, Vědma, Sonador, Fialový metal, Frr, mkinka, paradoxy, Lexi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tyjo... hluboký vhled*

02.04.2022 07:43:24 | Sonador

Díky Sonnnnnnn*

02.04.2022 15:05:11 | Protos1182

Být svůj
A sobě hrát
Ty nejkrásnější písně
Dobře ty...

01.04.2022 13:40:20 | Lexi

Dekuji Lex* čku

01.04.2022 17:45:40 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí