*-*Potom přijde ráno

*-*Potom přijde ráno

Anotace: ~~~~~°°°°°°~~~~

---------------------

°°~~°°
Už je po dešti
slunce svítí a vítr fouká
ve větvích si listí
a ptáček zpěváček píseň brouká
i ty si s nimi zazpívej
a usmívej se usmívej a usmívej.
Já vím že
ty si v mechu usteleš
starším kabátem se přikryješ
a jen oči přivřeš a uslyšíš sovu houkat
na měsíc se budeš asi koukat,
za chvíli ho schová mrak
a ty usneš jenom tak,pod zády tě hřeje mech
a ty si pomyslíš...nech mě,nech
spát v tom tichu lesa nad hlavou nebesa.
Potom přijde ráno
a slunce s tebou vstává
slavík křídly mává,
kouzelný den všem přeje
z květu se motýl na jiného směje
a život ten běží dál
a dál.

A ty opět chceš jenom tak
projít se po kraji
kde lišky dobrou noc ti popřejí.

A nevadí že ti opět domů ujel vlak.

----------------------------
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 07.04.2022
Přečteno 128x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Fractura cordis aperta, J's .., Sonador, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty chyby hrozně ruší. Člověk se trochu začte a pak najednou bum a přemýšlí, co je to za slovo nebo co k čemu patří (čárky v textu dělají hodně). Jinak to bylo příjemné čtení.

07.04.2022 19:16:20 | Irena Majer

Já se omlouvám,neměla jsem u sebe brýle ...ale děkuji za návštěvu a zdravím.

08.04.2022 14:50:15 | Květka Š.

To je prima.

07.04.2022 16:55:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí