V zapadlé ulici.

V zapadlé ulici.

V zapadlé ulici starý krám
s knihami a vším, co patří k tomu,
k poznání i vzpomínkám,
ve starém, šedivém domu.
Prodavač nabízí příběhy, nabízí snění,
pro radost i dlouhé chvíle,
na smutek a k zapomnění,
pro moudré i pošetilé.
Múzy se tam vznáší
u stropu a kolem všude,
to co umí, nudu plaší,
tak to bylo, je a bude.
Autor Kan, 10.04.2022
Přečteno 97x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Krahujec, šerý, mkinka, Fialový metal, Psavec, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí