* * * 128)

* * * 128)

Doteky s vírou
bolestné ostrým železem,
neboť materialistická inkvizice
vyhání ze mě Boha,
kterým si nejsem tak úplně jist.

V roce, kdy se žádná kometa neobjevila,
narodil se člověk
nahý a bez kapes.
Pak vyrostl do vyychrtlého 
                            zarostlého individua.

Láska a víra jsou silnější než žití.
Naděje je v nás.

                      10.5.1988

Autor Jan Kacíř, 10.04.2022
Přečteno 136x
Tipy 10
Poslední tipující: La Suneteto, Kan, Akrij8, šerý, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž přetrvává to podstatné a ryzí. Parádní, milý Jane

10.04.2022 22:41:00 | Akrij8

Super!*

10.04.2022 18:55:38 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí